Het is de trend van dit moment op bruiloften; een sweet table. Dit is een tafel vol met lekkere zoetigheden, vaak in combinatie met een aansnijdtaart. Feestelijk en heerlijk tegelijk!

Bij Cake Queen kan de sweet table helemaal naar eigen smaak worden ingevuld. Hieronder een greep uit ons assortiment.

Cupcakes

Wat dacht je van heerlijke cupcakes met een rozet van italiaanse merengue botercrème. Of een saltycaramel crème zoals hier links op de foto. Cupcakes kun je ook vullen en bekleden met fondant of marsepein. En ze zijn in mini-variant te krijgen.

Kosten vanaf €2,50 per stuk voor normale en €1,50 per stuk voor mini-cupcakes.

Macarons

Macarons zijn zoete luchtige kussentjes gevuld met mooie romige vullingen zoals een chocolade ganache of pistache crème. Of denk eens aan een lekkere frambozenconfiture. Ze zijn in allerlei kleuren te krijgen en kunnen op allerlei manieren gedecoreerd worden, bijvoorbeeld met jullie initialen.

Kosten vanaf €1,50 per stuk.

Cakepops

Erg leuke aankleding voor de perfecte sweet table. Makkelijk uit de hand te eten, en ook ideaal voor kinderen. Te krijgen in allerlei kleuren en met leuke decoratie zoals bloemetjes of zoals hier links met vers rood fruit.

Kosten vanaf €2,00 per stuk.

Minitaartjes

Met deze feestelijke taartjes maak je vele gasten op jullie bruiloft blij. Ze zien er schattig uit en zijn ook nog eens heerlijk. Zowel bekleed met fondant of marsepein te krijgen als naked.

Kosten vanaf €6,00 per stuk.

Lepelgebakjes

Ideaal als je niet zo van fondant of marsepein houdt. Je hebt dezelfde keuzes voor vullingen en biscuit als bij taart, maar dan in een leuk glaasje geserveerd. De keuze is reuze! Ook te krijgen in grotere glazen potjes, compleet met lepeltje.

Kosten vanaf €3,25 per stuk voor kleine en €4,25 voor grote.

Lolly’s

Wie zegt dat lolly’s alleen voor kinderen zijn? Wij denken daar zeker anders over met deze heerlijke chocolade lolly’s of suikerlolly’s met gouden glitters. Of wat dacht je van merengue lolly’s?

Kosten vanaf €2,00 per stuk.

Nieuwsgierig naar voorbeelden van taarten en ander gebak dat we hebben gemaakt? Neem dan snel een kijkje in ons portfolio!