Winter wedding shoot

Agnes Hoogendoorn (links op de foto) is patissier, cake decorator en trotse eigenaar van Cake Queen. Sinds 2011 maakt zij vele klanten blij met haar heerlijke baksels; bruidstaarten, sweettables, bedrijfsgebak en andere taarten op maat, niks is te gek. Agnes is gepassioneerd en vindt het een uitdaging om taarten en andere lekkernijen te bedenken, passend bij de wensen van de klant. Met haar aanstekelijke enthousiasme en creativiteit heeft ze al vele bruidsparen, bedrijven en andere klanten blij gemaakt.

Rinske Kokkes (rechts op de foto) is patissier en cake decorator. Sinds 2014 is zij regelmatig te vinden bij Cake Queen, waar zij inmiddels een vast gezicht is. Rinske is ontzettend creatief en leergierig en daarom ook altijd op de hoogte van de laatste taarttrends en decoratie technieken. Bijzondere smaken of decoratie in gedachten? Dan ben je bij Rinske aan het goede adres, vol energie gaat ze met jouw wensen aan de slag.

Agnes en Rinske zijn een geoliede bakmachine en maken samen de mooiste kunstwerken en heerlijkste smaakcombinaties. Nieuwsgierig? Kom gezellig een bakkie koffie doen, de afspraak maak je hier!

Zoete groetjes,

het team van Cake Queen