Jullie gaan trouwen? Van harte gefeliciteerd!

Jullie bruiloft moet één van de mooiste dagen uit jullie leven worden. Maar de voorpret is bijna net zo belangrijk!

Hebben jullie even geluk, want het regelen van jullie bruidstaart bij Cake Queen is vooral een leuke en lekkere beleving. Nieuwsgierig naar hoe wij te werk gaan? Hieronder lichten we deze toe.

Consult

We beginnen met een afspraak in onze bakkerij in Nieuwegein. Daar bespreken wij al jullie wensen. Wellicht leuk om alvast een moodboard te maken en vergeet vooral jullie uitnodiging niet mee te nemen.

Natuurlijk staat er ook een heerlijk proefpakket voor jullie klaar, dat jullie aan het eind van het gesprek mee naar huis nemen. Zo hebben jullie rustig de tijd om een keuze te maken uit het ruime aanbod.

Jullie kunnen kiezen voor een proeverij voor taart, voor een sweettable of voor beide. De proeverij kost €37,50-€50,00. Wanneer jullie bestelling minimaal € 500,00 is, brengen wij het consult en proefpakket niet in rekening.

Schets en offerte

Tijdens het consult maken wij een schets van jullie wensen. Op basis van de schets en aanvullende wensen stellen wij een offerte op. Deze sturen wij vervolgens per mail naar jullie toe.

Jullie trouwdatum staat op dit moment nog als optie bij ons genoteerd in de agenda.

Match!

Wanneer jullie akkoord gaan met de offerte sturen wij jullie de factuur. We vragen om een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag. Na de betaling leggen we jullie trouwdatum vast in onze agenda.

De resterende 50% dient uiterlijk twee weken voor de leverdatum (trouwdatum) zijn voldaan. Ondertussen bereiden wij alle decoratie voor.

De bruiloft

Vlak voor jullie bruiloft starten wij met het maken van jullie taart en eventuele andere zoete lekkernijen. Wij zorgen dat alles perfect op smaak is en er strak en verzorgd uit ziet.

In 95% van de gevallen bezorgen wij de taart vlak voor het aansnijdmoment. In overleg en tegen een meerprijs bezorgen wij ook in de avond en op zondag.

Nieuwsgierig naar voorbeelden van taarten en ander gebak dat wij hebben gemaakt? Neem dan snel een kijkje in ons portfolio!