Wat kost een bruidstaart?

Waarschijnlijk zal jullie bruidstaart de enige taart zijn waar jullie zo veel geld aan uitgeven. Het is dan ook belangrijk dat deze helemaal voldoet aan jullie verwachtingen. Bij Cake Queen vinden we het belangrijk dat er straks een taart op jullie bruiloft staat die past bij jullie als stel, zowel in uiterlijk als in smaak.

Basisprijs

De prijs voor een bruidstaart start vanaf €6,00 per persoon. Dan is de taart gevuld, afgesmeerd en bekleed. Ook is de taart verstevigd en gestapeld. En krijg je de keuze uit allerlei heerlijke vullingen zoals chocolade ganache en frambozenbavarois.

Decoratie

Er wordt een meerprijs gerekend voor de decoratie op de taart. Denk bijvoorbeeld aan handgemaakte rozen van fondant of zelfs verse bloemen, die overeen komen met het bruidsboeket.

Bezorgkosten

Wij bezorgen in 95% van de gevallen de bruidstaart vlak voor het aansnijdmoment. Wij zorgen er dan persoonlijk voor dat de taart netjes op de juiste plek klaar staat. Hiervoor rekenen wij €0,65 per kilometer met een startprijs van €10,00. Wij leveren ook in de avond en op zondag, tegen een meerprijs.

Maak vrijblijvend een proefafspraak. We nodigen jullie dan uit op onze mooie locatie; het Eemklooster in Amersfoort. Jullie krijgen allerlei heerlijke vullingen en biscuit te proeven. Ondertussen schetsen we samen met jullie de bruidstaart.

*de proefafspraak kost €25,00, maar bij bestelling voor >35 personen is het gratis.

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *